miercuri, 12 decembrie 2007

Inca un atac prezidential

Daca mai exista vreun segment al clasei politice neatacat de Traian Basescu, iata, ca incepand din aceasta iarna, tinerii politicieni sunt pusi la zid si executati de presedintele nostru, care tocmai a implinit 3 ani de mandat.

La multi ani domnule Traian Basescu, dar nu ca presedinte, ci ca om.

Pentru ca, in aceste 1095 de zile de cand va aflati, cu mandat, la Palatul Cotroceni, ati reusit sa-i criticati pe toti, mai putin pe fostii, sau actualii dumneavoastra colegi din PD si bineinteles din calul traian (ati citit bine) - PLD.

Exista neatacata zona tinerilor politicieni pe care v-ati simtit responsabil sa o demonizati acum, in pragul sarbatorilor de iarna. Ati inceput cu Tudor Chiuariu, continuati cu Bogdan Olteanu. Vedem ce urmeaza.

Ati spus despre ministrul justitiei ca este un "tanar mafiot obraznic" si despre presedintele Camerei Deputatilor ca este "un jalnic exponat al tinerei generatii de politicieni". Poate asa o fi, nu ii cunosc personal, nu sunt avocatul domniilor sale si nici nu simpatizez PNL-ul . Dar, pana la proba contrarie, cred ca ex-ministrul justitiei si presedintele camerei nu pot fi catalogati in nici un caz intr-o asemenea maniera. Oare nu-i cunosteati suficient de bine, atunci cand la propunerea Aliantei DA PNL-PD, Bogdan Olteanu a fost ales presedintele camerei, in locul demisionarului Adrian Nastase si atunci cand premierul Tariceanu l-a nominalizat pe Tudor Chiuariu la justitie in locul Monicai Macovei?

Ma bucur, pe de alta parte, ca in ograda PD, viitor PD-L, exista numai tinere vlastare promitatoare, competente, capabile sa reprezinte cu demnitate "viitorul luminos al patriei".

Niciun comentariu: