sâmbătă, 10 noiembrie 2007

Emisiunea Tu decizi - dupa o zi

A trecut si emisiunea. N-a fost nici greu si nici usor. A fost o batalie in primul rand cu mine si in al doilea rand cu timpul.

Pentru ca eu vroiam sa las o impresie buna si pentru ca timpul a fost cel mai mare dusman. Nu stiam, pana miercuri seara, cat de lung, dar si cat de scurt este un minut. Atat de lung, incat candidatul PIN Dan Coroama, atunci cand s-a blocat la una din intrebari, acel blocaj a parut o eternitate. Atat de scurt, incat era un chin adevarat sa produci un discurs electoral care sa convinga cat mai multi dintre cei care urmareau emisiunea de acasa.

Pe ansamblu nu a fost rau. Si celalalt candidat de la Partida Romilor Pro Europa, Catalin Manea, a fost interesat si cred ca amandoi merita apreciati pentru faptul ca au avut curaj sa vina in fata telespectatorilor, la o emisiune complicata si la o ora de mare audienta.

Mie mi-a placut si chiar m-am simtit bine in studioul, sau fabrica Realitatii. Sper sa mai am ocazia sa ajung la Razvan Dumitrescu, care a dat dovada de echidistanta si corectitudine.

Niciun comentariu: