vineri, 5 octombrie 2007

Un comitet pentru viitorul PSD

Sunt pe drum, spre Brasov, unde maine va avea loc Comitetul Executiv National al PSD.

Ploua, e innourat, multe masini, dar in zare pare sa se intrezareasca cer senin.

Cam asa e si situatia din PSD. Dupa ce nu s-a reusit trecerea motiunii de cenzura, au aparut din nou anumite stari conflictuale, bursa zvonurilor fiind extrem de generoasa.

Ce vor face pesedistii? Ce capuri vor fi taiate maine? Astea sunt intrebarile cele mai vehiculate.

Ce nu inteleg unii este faptul ca, din punct de vedere politic, intotdeauna trebuie sa gasesti acele lucruri sau aspecte pozitive, care sa zugraveasca o imagine mai degraba neutra a unui eveniment catalogat de aproape toata lumea ca fiind un esec.

Si chiar cred ca sunt si lucruri bune care se intampla dupa ce motiunea a picat.

Asdar, maine PSD va mai sustine un examen, eu sper sa fie cel de maturitate si mai sper ca acest ultim atac la adresa fiintei pesediste sa nu isi atinga scopul: dispersarea social democratiei romanesti in cele patru zari.

Ar fi pacat, ca dupa 3 ani de sacrificii si umilinte, sa dam satisfactie inamicilor nostri. Ar fi pacat sa reusim noi ceea ce altii s-au chinuit in zadar.

Sper ca Cel de Sus sa ne dea maine mintea de pe urma a romanului.

Intodeauna PSD, sub diversele lui denumiri, s-a redresat semnificativ in conditii de campanie electorala. Asa ca, pe cai, ca se filmeza.

2 comentarii:

Diana Tuşa spunea...

Bafta! E dureros sa iti vezi partidul imprastiat in cele 4 zari!

P.S. a fost o urare sincera! nu sunt genul care se bucura de raul altuia!

Marius Visan spunea...

Conducerea PSD e inconstienta de cele intamplate ... in loc sa se bucure ca motiunea a fost un mare succes. Marja de eroare a fost de 3 %, pentru cunoscatori ca la orice sondaj, iar ea a avut cea mai mare sansa sa treaca din cei 18 ani ( curand ) de libera exprimare din Romania.

In loc sa se puna accent pe asa ceva, nu am zis ca dam afara membrii! In fine, tot raul spre bine nu ?