vineri, 26 octombrie 2007

Surprize, surprize la PSD

M-am uitat foarte atent in sala, ieri la Romexpo, insa pe Andreea Marin nu am vazut-o.

Si totusi, ieri seara la PSD a fost una din cele mai reusite emisiuni din ciclul Surprize, surprize. La Romexpo au fost lansati candidatii PSD pentru Parlamentul European in fata colegilor din Bucuresti.

Prima surpriza, oarecum asteptata, previzibila, a fost sosirea presedintelui Traian Basescu. Care a raspuns unei scrisori trimise de PSD ce incepea cu un text de genul "te invit aici, nu vei regreta...".

Momentul culminanat, dupa circa 1d minute de la incepere, a fost intrarea lui Traian in sala plina ochi de pesedisti. Nu prin poarta stelara, ci prin usa din spate. Decenta de care membrii de partid sociali democrati au dat dovada demonstreaza calitatea oamenilor din partidul nostru. Chiar si atunci cand, furat de peisaj si ingrozit de faptul ca in fata sa era Adrian Nastase si in spatele sau erau Ion Iliescu si Mircea Geoana, presedintele Romaniei s-a lansat intr-un atac furibund la adresa celui dintai presedinte de dupa Revolutie.

Ca un fiu ratacit, plecat de ceva ani in pribegie, undeva pe axa Washington - Londra, Traian Basescu s-a intors in mijlocul unei familii din care facuse parte - familia social democrata.

A doua supriza a fost prezenta in acelasi moment si loc a lui Ion Iliescu, Mircea Geoana, Adrian Nastase, Sorin Oprescu.

Nu stiu cum a suportat Traian Basescu, dar cred ca a inteles.

2 comentarii:

moromete spunea...

Din imaginile pe care le-am vazut singura privire ingrozita din sala era cea a lui Mircea Geoana...

Ioan Catalin Nechifor spunea...

Nu stiu, eu eram in spatele presedintelui Geoana si dupa aceea eram in spatele presedintelui Basescu. Despre cel din urma pot sa va zic doar ca nu parea in apele lui. Isi aducea aminte de v remurile social democrate (cred). Dupa mine e orice dar nu de dreapta. Poate cel mai bine zis este ca Traian Basescu e din dreapta in stanga, poate ca din cand in cand mai da si cu stangu in dreptu, dar fara pierderi electorale. Ceea ce e un paradox. Insa exista o explicatie. Pe care o vom discuta.

PS. Scuze pentru delay.