sâmbătă, 6 octombrie 2007

Raspunsuri

Pentru John. De multe ori in viata, dar si in politica, daca castigi e meritul tuturor, iar daca pierzi e vina numai si numai a ta. Solutia radicala e o varianta. Nu stiu daca momentul e cel mai bun si mai stiu ca vom fi contestati de foarte multi. Uitati-va in curtea PD-ului cum sunt dati afara oameni din partid fara nicio remuscare si fara nicio reactie externa. Statutul PD are un singur paragraf care trebuie respectat: decizia de a nu colabora cu PSD. Restul prevederilor sunt optionale, ca si doctrina, care poate fi schimbata de la stanga la dreapta, functie de interesele de moment.

Pentru Marius
Si eu cred ca scorul motiunii nu e chiar rau. Imi doresc sa treaca cat mai repede comitetul executiv, sa hotaram odata ce facem si sa ne ocupam de recredibilizarea partidului si de campania electorala. In 2004 am pierdut prea mult timp cu alegerile interne din partid (pe fond ideea nu era rea), timp in care partidele din alianta DA PNL-PD au facut campanie, ilegala ce-i drept, cu cel putin doua luni inainte de data oficiala a inceperii campaniei.

Pentru Diana Tusa
Inca nu s-a imprastiat. Stiu.

Si multumesc, esti printre putinii care chiar cred in necesitatea existentei unui echilibru pe intreg spectrul politic, chiar daca doctrina nu mai e un lucru atat de sfant, drept dovada stand schimbarea camasii ponosite social democrate cu puloverul second hand popular european in cazul PD-ului. Sau, de exemplu, activitatea guvernamentala din 2000-2004 (zic unii o guvernare social liberala) si cea din 2005 in coace (zic altii ca ar fi liberal sociala).
PS. Sper sa reusiti si voi sa pastrati partidul in zona parlamentara (PNTCD a platit de unul singur si pentru PD si pentru Traian Basescu).

2 comentarii:

Diana Tuşa spunea...

Ai dreptate. Inca nu s-a imprastiat. Dar nici mult nu mai are. Inca o data, bafta!

P.S. Asta e mare problema a romanilor: curtea vecinului!! Aveti voi grija de curtea voastra, ca noi ne descurcam singuri!

Ioan Catalin Nechifor spunea...

Pentru Diana

Nu am vrut sa fiu rautacios. Insa ai dreptate, de multe ori ne preocupa situatia altora, iar fenomenul pe care il invoci, a fost numit de cineva "caprovecinism".