sâmbătă, 13 octombrie 2007

Completare CV

Multumesc domnului Moromete pentru observatiile facute. Asa ca, voi posta comentariul dvs. referitor la CV-ul meu si desigur cateva precizari clarificative (sper):

Eu incercam sa evidentiez modul oarecum nefericit in care ai scos in evidenta mai degraba esecurile din cadrul experientei politice. Eventual explicatia asta ai putea sa o adaugi la CV pe care ai putea sa il faci ceva mai vizibil pe blog...Un politician nu trebuie doar "sa fie" trebuie sa poata "sa explice de ce este" cat mai simplu si mai direct pentru un potential alegator. Iar in prima varianta de CV calritatea mesajului tau (partea cu am crezut si nu imi e rusine chiar daca nu a iesit perfect) cam lipsea...

Pot sa zic, in primul si in primul rand, ca nu am vazut pesedist care sa stie sa isi faca imagine asa cum stiu politicieni din alte partide. Bravo lor, marketingul politic s-a inventat de mult. Doar ca noi, pesedistii, avem o retinere in a ne lauda si a ne prezenta partile bune (care nu sunt putine). Cel putin in ultimii trei ani, parem rusinati de apartenenta la social democratia romaneasca. Eu unul nu sunt nici comunist, nici corupt, nici baron local, nici prost, nici arogant. Si nici nu cunosc vreun pesedist care sa cumuleze unul sau mai multe epitete de acest gen. Daca or fi, nu-i treaba mea sa ii caut, sunt organe si institutii care sunt obligate prin lege sa o faca. Cum nu cunosc, de altfel, nici grupul de la Cluj si alte povestioare impletite in lungul si latul acestui partid, care, culmea, NU VREA SA MOARA. Cu toate ca multi isi doresc acest lucru.

Revin la subiectul CV.

Nu am ce sa imi reprosez sau sa ascund in legatura cu mine. Sunt pesedist din 2002, am votat schimbarea in 1996, am luat o mare teapa cu cei 15000 de specialisti, care au coborat Romania in preistorie. Si de atunci am zis ca nu mai vreau experimente, merg mai departe cu cei care au demonstrat ca pot face ceva (putin sau mult) si pentru popor. Mai mult, am principii de stanga si cred in nevoia de stanga pentru Romania de azi.

Ca venim intotdeauna la popor sa cersim voturi si sa facem promisiuni desarte, poporul se uita la noi si ne spune trist:
"noi maica ii tot alegem si ei intotdeauna iar se amesteca". (citat autentic, pe care l-am auzit la o batrana de vreo 80 de ani din judetul meu).

Am avut, in partid, mai multe functii politice. Am condus campania UN PSD + PUR in judetul Suceava in 2004, consider ca am facut bine, atat cat am putut (probabil daca as fi facut altfel, astazi nu eram in postura de a scrie liber pe blog).

Am condus departamentul de comunicare in batalia pentru suspendarea presedintelui, in timpul referendumului, acum merg pe drumul european si sper SA POT SCHIMBA CEVA IN BINE.

Daca reusesc, depinde si de mine, dar si de voi. Pentru ca voi aveti obligatia sa imi spuneti atunci cand gresesc. Si va multumesc pentru asta, cred ca am capacitatea sa invat din greseliele mele si ale altora.

Niciun comentariu: