vineri, 12 octombrie 2007

Bilete pentru Congo

Vand bilete dus in Congo, doua la pret de unul, un pic expirate (sunt din 2004), dar inca mai merg.

E trist ceea ce se intampla. Copiii romanilor plecati afara la munca se sinucid. Compatriotii nostri sunt victimizati si marginalizati pe sub poduri si in cartierele marginase.

Timp in care clasa politica se ia la tranta cu sistemul mai mult sau mai putin ticalosit. Si zau ca nu mai inteleg pentru ce. Pentru o legatura de caltabosi, sau pentru o dubla de palinca???

Pentru ca, incepe din ce in ce mai mult sa fie clar faptul ca Romania nu prea merge mai departe. Intr-o tara in care valoarea tranzactiilor bursiere abia depaseste 20 milioane de Euro pe zi (suma pentru care Wall Street-ul nici macar nu deschide usa), intr-o tara in care inflatia tinde sa iasa lejer din incorsetarea Bancii Nationale, e greu de crezut ca lucrurile pot deveni normale si firesti.

Asa ca stau si ma gandesc si astept sa ma lamuriti, daca era atat de rau pe vremea guvernarii PSD din perioada 2000 - 2004, atunci cand linistea era considerata o politica de stat. Punctul meu de vedere este evident subiectiv, chiar daca am intrat in partid in 2002.

Un comentariu:

RAZVAN SABAU spunea...

Salut Cataline,poti sa intri la mine pe blog,ca am reinceput sa scriu.