vineri, 14 septembrie 2007

Ziua care va veni

Multumim Iris. A fost o lectie de neuitat ceea ce s-a intamplat in seara asta la concertul legendarei trupe rock IRIS. Un concert care a avut loc in prima zi a Targului de Turism Bucovina, intr-o locatie mai putin obisnuita, la Centrul Economic Bucovina de langa aeroportul Stefan cel Mare Salcea-Suceava.

Iris a demonstrat din nou, daca mai era cazul, ca este o trupa care pare sa cante de cand s-a inventat rock&roll-ul si care stie sa mearga pana la capat. Un concert pe care nu stiu daca l-am meritat.

Una din melodiile care m-a impresionat cel mai mult a fost "Ziua care va veni". Versurile acestui cantec ar trebui sa le rostim cat mai des si sa ne faca sa ne gandim mai profund daca ceea ce am facut azi va fi bine si pentru ziua de maine:

Ai, tu ai grija unde mergi,
Tu ai grija ce vorbesti
Tu ai grija ce visezi...
Ai grija in spate sa te uiti
Doamne, cat ai suferit
Doamne, cat mi te-au mintit
Oare cat poti indura
Sa nu poti schimba ceva?
Refren:
Lumea asta te asteapta sa te-nghita tot
Tu indreapta-ti umerii spune 'Nu mai suport !'

Va veni si ziua ta in care sa arati ce poti
Adevarul ca minciuna e iubit de toti.
Ai, ai crezut ce ti s-a spus
Ai semnat iar ei au pus
In ipoteca viata ta
Oare cat poti indura
Sa nu poti schïmba ceva ?

Imi doresc sa existe mult mai multi oameni precum cei din trupa Iris. Oameni de o normalitate incredibila pentru statutul lor de monstri sacri ai rock-ului romanesc.

Ramai mereu deschisa floare de Iris. Multumim Cristi Minculescu. Pentru tot.

3 comentarii:

Anonim spunea...

Salutare ! Irisii au fost in forma MAXIMA. Ma bucur nespus de mult ca ei nu fac diferenta intre orase si canta cu aceeiasi bucurie si la Viseul de sus si la Salcea si la Bucuresti. Mi-a placut articolul tau. Ai facut ceva poze ? :)

Anonim spunea...

Am ajuns si eu cu greu la Salcea, dar minunea s-a vazut pe scena, baietii au fost in forma Maxima, ca de obicei. Imi place pentru ca nu fac diferenta intre un concert la Viseul de Sus, Salcea si unul la Bucuresti. Asta da dovada de mult devotament si spirit luminat. Mi-a placut concertul, a fost " iadul dezlantuit". Veniti pe 5 octombrie la Aeroportul Baneasa copii, merita... :) biletul nici nu e scump... e doar 25 RON. Ceva poze ati facut domnule Nechifor ?

Numai bine tuturor !

cantafabule spunea...

IRIS a fost, este si va ramane ceea ce este mai bun in rock-ul romanesc. Veniti cu totii la un concert de rock’n’roll. Suporterii IRIS-ului pot acum sa se bucure de un nou site, complet, plin cu informatii updatate, cu fotografii si filmari din concerte, la adresa http://www.iris-fansite.ro