sâmbătă, 15 septembrie 2007

Raspunsuri

In primul rand pentru erza.
Chiar daca tarziu, dar am motive intemeiate. Am organizat (evident nu singur – pana si primul om nu poate face totul de capul lui, mai ales de cand cu durerea de spate) prima editie a Targului de Turism al Bucovinei. Nu a fost o chestiune usoara, dar s-a meritat. Asa ca, pentru cine va fi interesat, voi posta cateva lucruri interesante despre acest eveniment major pentru oamenii din regiunea mea, in decurs de cateva zile.

Dar sa revin la ceea ce scria Erza (nu am descoperit prea multe despre tine, chiar daca asa ne “amenintai” pe blog).

1 Multumesc
2 Ai dreptate
3 Sper sa reusim
4 Depinde si de tine
5 Lucrul manual e pacatul capital al PSD-ului de azi
Over

Pentru anonim
Ma bucur enorm ca v-a placut show-ul Iris de la Salcea. Am o singura parere de rau: ca nu a fost mai multa lume, Iris si Cristi Minculescu merita mai mult. MULT MAI MULT. Da, am facut si poze.
Ca de exemplu:

Am si cateva video. Le pun mai tarziu. Pentru “CEI CE VOR FI”.

Pentru anonim
Multi au descoperit Salcea. Si Centrul Economic Bucovina. Sigur nu e America, dar in nici un caz nu e putin. Asa ca sa va astepatati din ce in ce mai mult la astfel de evenimente. Acolo la Centru. Chiar daca unii zic ca e departe. Nimic mai fals. E acolo, la 12 km de Suceava. Punct. Asta e dragii mei si cu asta defilam inainte. Si veti vedea, peste ceva timp, ca este cel mai bine acolo la Salcea. Sper sa pot ajunge la Baneasa pe 5 octombrie. Sper sa fie un spectacol cu casa inchisa.

PS am rugamintea sa nu mai folosesti formula “domnule Nechifor”, poti sa imi spui simplu Catalin, sau altfel, cum consideri tu. Mersi.

3 comentarii:

Anonim spunea...

Catalin, intra te rog pe id-ul meu: george_chiriac :) Nu va mai zic "domnule Nechifor" :))

Ioan Catalin Nechifor spunea...

scuza-ma george. nu folosesc messenger-ul aproape de loc.
poti insa sa imi scrii pe mail si evident pe blog. adresa mea o sa o gasesti in curand in cv.

deea spunea...

abia acum am vazut pozasi am descoperit si blog-ul....am fost la concert,am venit special din iasi sa-i vad si am profitat ca era si acel targ.de turism...foarte frumos, intr-adevar putina lume si foarte timizi...oricum pt mine nu mai conteaza nimic atunci cand Mincu',nelu,valter,boro si relut sunt pe scena....la bucuresti insa,la aniversare a fost superrr iar sucevenii au fost cu noi...vivat moldova!puneti mai multe poze...poate aveti si un interviu?!