luni, 3 septembrie 2007

In loc de concluzii

Scoala de vara, sau de pregatire a TSD a fost, ca vor unii sau nu, un succes. Cel putin la fel de mare ca si cea de anul trecut.

Ce element poate fi mai interesant si care sa probeze aceste lucru, decat faptul ca buletinele de stiri incepeau si se terminau cu TSD. Sau faptul ca eu, care ma consider o persoana informata, aflu, post factum, de abia in presa de luni, ca s-ar fi organizat o scoala a TLD (pentru cei care nu stiu inseamna tinerii liberal democrati). In acelasi timp cu a noastra. Si in acelasi loc. Deci...

Pe scurt, la scoala noastra au fost invitati doi fosti presedinti ai Romaniei si speram sa fi fost prezent si viitorul presedinte.

Tot la scoala de vara am avut discutii barbatesti cu cei care conduc partidul in prezent.

Iar punctul nostru de vedere a fost unul foarte clar: da, ne batem pentru PSD, cu conditia sa ne definim mai bine ca un partid de stanga, care sa ramamna in zona rosie, a social democratiei universale si care sa se fereasca ca de necuratul de trecerea la portocaliu.

Pentru ca tentatii exista, mai ales intr-o tara a tuturor imposibilitatilor, precum Romania. Aici unde trecerea de la o doctrina de stanga la una de dreapta popular europeana, se poate face peste noapte, asa de simplu cum se schimba o pereche de ciorapi.

Niciun comentariu: