duminică, 23 septembrie 2007

Asta e

Chiar daca nu mi-am dorit foarte mult sa castig competitia pentru alegerea unui tanar social democrat, pentru a ocupa locul 5 pe lista PSD pentru Parlamentul European, trebuie sa recunosc ca s-a intamplat sa fie asa. Probabil Cel de Sus a hotarat sa se ajunga la acest rezultat.

Am vorbit mai bine de 3 ore la telefon cu prieteni, cunostinte, adversari politici si oameni din mass media. Le multumesc lor si tuturor celor care au crezut ca pot sa ii reprezint in aceasta competitie pentru Parlamentul European.

Vreau sa va impartasesc cateva opinii interesante. Unii mi-au zis ca sansa mea a fost tocmai relaxarea de care am dat dovada, prin prisma faptului ca nu am avut un obiectiv foarte precis.

Altii mi-au zis cat de mult a contat faptul ca am cerut ajutorul lui Dumnezeu atunci cand a trebuit sa raspund la intrebarea doamnei Dragotescu.
Ba mai mult, cineva sugubat (din surse se pare ca provenea din Dolj) ar fi zis, dupa discursul meu de final "uite a dracu de sucevean i-a bagat pe toti la apa".

Ok. Cam atat. Deocamdata. Am nevoie de o noapte de liniste. Sunt inca pe drum. Maine va trebui sa ma gandesc foarte serios la ce am de facut. De abia acum incep sa imi dau seama cu ce se mananca parlamentarismul european.

Noapte buna voua. Si multumesc inca o data.

Catalin

7 comentarii:

RAZVAN SABAU spunea...

Felicitari Cataline!

Adi spunea...

Bravo Cata,
Suntem incantati de reusita ta si gandul ne duce foarte departe in ceea ce te priveste dpdv politic. Titlul ales de tine nu e prea potrivit pentru ca chiar daca nu a reprezentat pt tine aceasta competitie un obiectiv in sine, trebuie sa recunosti ca ai fost jurizat de profesionisti care si-au dat seama de bagajul tau de cunostine profesionale care a fost acumulat in cativa ani buni de munca.
Calde felicitari si drum bun!

gabicretu spunea...

Salut colega! De trei ori coleg!? (de partid, de parlament si de blogosfera)

Noapte buna, ca nu vor ai fi multe astfel. Stiu eu ce spun...

Marius Visan spunea...

Nu vreau sa jignesc pe nimeni, dar sa inteleg ca au aparut si comentatorii acestui blog peste noapte?

Victor Ciutacu spunea...

Felicitari, batrane! Se pare c-am avut mana buna in cea de-a doua zi.
Succes mai departe.

teodora.hotaran spunea...

Felicitări! mă bucur mult pt. toată echipa de la Suceava. Îmi pare bine să văd că încet dar sigur promovează şi generaţiile de la TSD.

PS: acum chiar că vă aştept la Arad! Puteţi veni toţi în timpul campaniei. Pupici şi pt. John!

Diana Tuşa spunea...

cu placere! inca o data felicitari!